Kedves Önkénteseink! Tavaly már egy nagyon jól működő, baráti csapat alakult ki az Akadálymentes Turizmus Napja önkénteseiből. Örülnénk, ha idén is együtt lenne a csapat, de új önkéntesek jelentkezését is nagyon várjuk!

Ez évben szeretnénk Veletek sokkal szervezettebben együttműködni, ezért online (email) módon rendszeres találkozókat szervezünk, melyeken még jobban fel tudunk készülni a feladatokra. Majd találkozunk júliusban-augusztusban személyesen is, ahol érzékenyítő foglalkozásokat tartunk Nektek. Ezek lényege, hogy tudd, hogyan segíts egy fogyatékossággal élőnek.

Az online felkészülés ma egy körlevéllel elindult. A felkészülés alatt tájékoztatást kaptok sok mindenről, átbeszéljük a feladatokat, bejárjuk a helyszíneket, beszélgetünk fogyatékossággal élőkkel arról hogyan tudunk jól segíteni és hogyan tudunk rosszul segíteni.

Ha részt vennél a felkészülésben, jelentkezz mielőbb itt a weboldalunkon a Főoldalon vagy a Csatlakozz menüben, vagy az akadalymentes.turizmus.nap@gmail.com email címen.

VÁRUNK SZERETETTEL!

Megszakítás