Régi vágya a szervezőbizottságnak, hogy a fesztivál füves, göröngyös, kavicsos területeit akadálymentesítse. Ez a tervünk talán végre megvalósulni látszik, mert találtunk segítő szándékú támogatókat, akik gumilapokat adnának nekünk kölcsön, amivel kényelmesebbé tehetjük a kerekesszékkel gurulást a szigeten és a sporttáborban.
Sőt, Orfű önkormányzata közbenjárására, és a People First – HU Egyesület szakmai segítségével a sporttábor tornaterméhez és a sporttábor kis átjárójához állandó rámpa kerülhet idén. Ma a szervezőbizottság bejárta és végigbeszélte a szóba jöhető helyszíneket.

Reméljük sikerül az elképzelésünk, és könnyebbé tehetjük idén számotokra az Akadálymentes Turizmus Napja fesztiválon a közlekedést.
Ennek eddig anyagi akadálya volt, hiszen állandó finanszírozási harcban állunk. Pályázunk ide-oda, hogy minél jobb körülményeket, programokat szervezhessünk, de hát sajnos ritkán nyerünk. A szervezőbizottság a munkáját teljes mértékben önkéntes munkában látja el, a programok kínálói szinte mindannyian ingyen jönnek Nektek örömet okozni, az önkéntesek is csak nagy köszönömöt kapnak áldozatos munkájukért.
Ezért ha könnyebbé tudod tenni az évenkénti fesztivál szervezését, KÉRÜNK TÁMOGASD azt az egyik szervező, a People First Egyesület számlaszámán: Takarékbank 50800104-11110299. Még könnyebben utalhatsz támogatást a https://peoplefirst.hu/ „Adományozok” gombjának használatával. UTALÁSKOR AZONBAN A KÖZLEMÉNYBE FELTÉTLENÜL ÍRJÁTOK BELE, HOGY AKADÁLYMENTES TURIZMUS NAPJA, VAGY EGYSZERŰEN CSAK ATN, mert különben nem tudjuk mire szántátok a segítséget.
Minden nem anyagi jellegű segítségnek is nagyon örülünk!

Megszakítás