📌Almádi Evelin – az önkénteseknek érzékenyítést tart a fesztivál napján a reggeli személyes eligazításon, szívügyei a vakvezetők kutyák – talán mert szeretne egyet?

📌Berkes Gergő – szervezi (majd ha kell, egy nappal a fesztivál előtt teljesen átszervezi) a sportprogramokat, a fesztivál egyik vidám műsorvezetője, készíti a programplakátot és a Hang- és lábtérképet, miközben nemzeti válogatottként nyer egy boccia aranyérmet.

📌Füziné Kajdy Zita – Orfű polgármestereként odatelefonál, megkér, elintéz amit kell helyben, mindezt 2 perc alatt. Szervezi a Szeretetbüfét, keni a kenyeret, felkapja a szemetet ahol csak látja, majd kedves-közvetlenül megnyitja az eseményt. Jólesően büszke a fesztiválra.

📌Gonda Tibor – alapítónk, aki kitalálta, létrehozta 6 éve az eseményt, és azóta is a kulturális programok motorja. A Natúra Panzió képviseletében az ingyenes ebédet mindig neki és a panzió csapatának köszönhetjük, és idén a sziget akadálymentesítését is megoldotta. Általában mindent tök nyugisan megold, és szokott még pénzt is találni.

📌Murányi Zoltán – a Medvehagyma Házat biztosítja annak minden technikai, személyzeti, kedvességi intézményével. Szervezi a technikát, felépíti és lebontja a helyszínt, kipakol, lepakol, bepakol. Ha kell szervez egy-két kulturális programot, idén a sporttábor parkolójának akadálymentesítését is megszervezte. Most ő szelte a malachúst is Nektek.

📌Pataki Veronika – koordinál. És koordinál. És még koordinál is. A szervezőbizottságot, az élményprogramokat, az önkéntesek felkészítését, kapcsolattartását, munkáját. Hozzá fut be minden, neki írtok az email címre, a Facebookra, neki telefonáltok. Intézi a marketinget, posztol a Facebookra, a weboldalra, nyilatkozik ide-oda. Már áprilistól előkészíti a fesztivált, majd az utómunkákat is végzi. Pályázik, nyer vagy nem nyer, nyüstöli szegény többieket, legyen még jobb, még több…és legyen már valahogyan végre pénz is rá. Az ő reszortja az elkeseredés is néha.

📌Posta Róbert – autósiskolája biztosítja a látássérülteknek a vezetést hosszú évek óta. Idén szólt, hogy szeretne a szervezésben is segíteni és mi nagy örömmel fogadtuk. Neki köszönhető az önkéntesek idei klassz sapkája, hogy felismerhessétek őket és kérdezhessetek tőlük. Mondtuk, hogy kellene, szó nélkül intézte, saját zsebből fizette és egyszercsak ott volt. Ő a csöndes, dolgos segítőnk.

📌Szabó Zsuzsa – az inkluzív színdarabokat állítja össze, rendezi és koordinálja. Fogyatékossággal élők és épek játszanak együtt. Mindig valami kreatív, mindig valami új és izgalmas kerül a szemetek elé, sosem mindennapi módon, általában a fesztivál záróakkordjaként.

📌Tóth Attila – neki köszönhetjük a profi weboldalunkat, és általában a technikai dolgokat. Idén kapcsolódott be a szervezőbizottság munkájába. A mostani fesztiválon mindent intézett, akár csőtörést, a résztvevők szállítását, de készített fotókat ahol járt, és ahol járt ott megoldott mindent. Kell nagyon a nyugalma és a tenniakarása.

Megszakítás