Idén is gondoltunk a gyerekekkel érkező családokra, így délelőtt elsősorban az övék lesz a terep a szigeten. Felnőttek és gyerekek együtt élvezhetik a Hangoló Zenés Gyermekszínház, a Bolhazsák gyerekzenekar műsorát, miközben görgős csúszdázhatnak és Lakatos Norbi Vaklufis is megörvendezteti őket lufikkal. 

Persze, hogy nemcsak a gyerekek tudnak egész nap kézműveskedni, például Polgár Zsuzsa játszósátrában (mézeskalács díszítés, kreatív varrás, népi játszószőnyeg a legkisebbeknek).

A Magyar Madártani Egyesület interaktív foglalkozása is mindenkinek szól, ahogy az Erdőkóstoló workshop Bio Biával.

Jó ebédhez most is jó nóta szól majd, köszönhetően a Junge Spatzen-Vidám sváb fiataloknak és egy kiváló gitárzenésznek. Ebéd után pedig az országosan ismert és kedvelt M6 Country Band hangolja rá a nagyérdeműt a további programokra. 

Délután is van lehetőség megpihenni az élményprogramok között, és akár a gyerekekkel együtt élvezni a Grimask Színház: Kalandra fel! című humoros, zenés műsorát, és a messze földön híres MárkusZínház: Vitéz László darabját. 

Részletekkel rendszeresen jövünk a fesztivál Facebook oldalán, érdemes minden nap rápillantani: https://www.facebook.com/turizmus.akadalymentes

Megszakítás